Wybierz kategorię
Internetowy sklep wędkarski z 62975 produktów!
Dipy, boostery
Wybierz filtry
Cena (£)
-
Producent
Promocje
Pojemność (ml)
Smak / aromat

Delphin Fluo dip D SNAX LiquiX

LiquiX to fluorescencyjny dip, który sprawi, że Twoja przynę...
Cena od £ 5.60

Maros-Mix Liquidy CSL

Liquidy Maros CSL są dostępne w butelkach o pojemności 500 m...
Cena od £ 2.38

Maros-Mix Liquidy Extra Activator

Te płynne liquidy na bazie oleju w butelkach o pojemności 25...
Cena od £ 2.38

Osmo Innovation Baits Zalewy Juice

Nasze zalewy to nie tylko aromat z wodą ale również składnik...
Cena od £ 8.50

Match Pro Top Method Booster

Najwyższej jakości boostery opracowane przez czołowych zawod...
Cena od £ 2.00

Jaxon Dip Method Feeder

Najnowsza zalewa dedykowana do kulek, dumbelsów oraz przynęt...
Cena od £ 2.32

Korda Kiana Carp Goo Attract

Kiana Carp Goo Attract to atraktor, który zapewnia natychmia...
Cena od £ 10.00

Jaxon Boostery Atomix Jaxon Method Feeder FM-AT

Seria skoncentrowanych zapachów w bardzo wygodnym atomizerze...
Cena od £ 2.76

Jaxon Boostery Method Feeder FM-BU

Płynny aromat, służący do nasączania przynęt lub wzbogacania...
Cena od £ 3.10
Doskonale znane wszystkim karpiarzom i wędkarzom gruntowym dodatki smakowo zapachowe, które doskonale sprawdzają się podczas wędkowania przy użyciu method feeder.
Dip to dodatek w formie płynnej bądź żelowej o bardzo intensywnym zapachu. Jest to spowodowane dużym stężeniem atraktorów i substancji wzmacniających zapach oraz smak. Najczęściej stosowane do moczenia przynęt – od robaków przez ziarna, a na kulkach kończąc. Efektem długotrwałego zamoczenia kulki w dipie będzie utwardzenie jej powierzchni i wytworzenie charakterystycznej skorupy, która pod wpływem wody zacznie uwalniać aromat, któremu karp nie będzie w stanie się oprzeć.
Boostery to atraktory smakowo-zapachowe w formie płynnej, które z racji mniejszej gęstości służy do nadawania aromatu zanętom, ziarnom, pelletom czy kulkom zanętowym. W odróżnieniu od dipu, booster jest świetnie wchłaniany przez kulki zanętowe, dzięki czemu uzyskują one pożądany smak i aromat.